Blomsterbutik med flotte blomster til valentinsdag i Odense - køb en dejlig gave

 

 

Leder du efter den perfekte valentinsdag gave til hende eller ham? Blomster og chokolade er altid dejligt at få - både som kvinde og mand.

 

Her på siden kan du - på linket længere nede - nemt finde nogle af de mange blomsterbutikker der findes i Odense. På den enkelte butiks hjemmeside kan du også finde butikkens åbningstider på Valentinsdag i Odense.

Hvornår er det Valentins dag? Hvilken dato?

Valentinsdag fejres ALTID d. 14. februar. Dagen er også kendt som ”de elskendes festdag”, ”de elskendes helligdag” og ”hjerternes festdag” – kært barn har mange navne.

 

Ifølge mange historikere, stammer fejringen af netop denne dag oprindeligt fra Romerriget, hvor d. 14. februar (Skt. Valentins Dag) var en stor fest, som skulle have fokus på kærlighed og fertilitet. Dagen efter var starten på Lupercaliafestivalen som var en frugtbarhedsfejring af den romerske gud for landbruget Faunus, samt en fejring af brødrene Remus og Romulus som regnes for at være grundlæggerne af Rom. Du kan se forskellige fortolkninger af Valentinsdag her.

 

Vil du selv vælge en personlig valentinsdag blomsterbuket i Odense?

Når du kontakter en af butikkerne her fra siden, kan du enten vælge en færdiglavet buket eller - hvis du ved præcis hvordan din udkårne ønsker buketten - kan du naturligvis også vælge at kontakte butikken, og fortælle hvordan du ønsker den skal ses ud. Du kan f.eks. vælge pris, hvilke farver og hvilke blomster der skal bruges, om buketten skal indeholde grønt, om der skal cellofan eller papir omkring og meget andet.

Du kan naturligvis også vælge om der skal tilføjes et personligt kort. Hvis du ønsker at blomsterbuketten skal laves ud fra dine egne ønsker, er det dog en god idé at ringe i god tid, da Valentinsdag er en af de travleste dage i blomsterbranchen.

Du kan også købe en chokoladegave

Hvis du ved, at chokolade vil gå rent hjem som en dejlig gave til Valentinsdag, tilbyder mange af butikkerne også mulighed for at købe forskellige former for fyldte chokolader forskellige afskygninger og prislejer.

 

Kontakt den enkelte butik for at høre mere, om netop deres udvalg af f.eks. mørk, lys og hvid chokolade og fyldt chokolade med nougat eller marcipan mm.

 

Knap til at finde en blomsterbutik og blomsterforretning i Odense